Over mij

INFORMATIE

Mijn naam is Jolanda Bergmans en ik werk als freelance ontwerper in de creatieve branche. Ik ontwerp exclusieve producten en totale concepten op maat voor bedrijven zoals Joy!Crafts, Let’s Get Bizzee en Kimya Verpakkingen welke vervolgens verkrijgbaar zijn onder de merknaam Noor! Design in de betere hobbyspeciaalzaak.

VISIE

Noor! Design staat voor het afleveren van ontwerpen voor producten op maat, toegespitst op de opdrachtgever. De nadruk ligt op professioneel kwaliteitsdesign met een unieke uitstraling. Als opdrachtgever wordt u vanaf het eerste begin betrokken bij het ontwerp. Dankzij deze persoonlijke benadering kan ik precies bieden wat u zoekt. Daarom garandeer ik 100% klanttevredenheid.

DIENSTEN

U kunt bij mij terecht voor het ontwerp van een creatief product en de bijbehorende consumentenverpakking, illustraties, het ontwerp van een website, webwinkel of blog.  Ook het ontwerp van een volledig nieuwe huisstijl tot doorvertaling van uw bestaande huisstijl in communicatieuitingen zoals flyers en advertenties.

WERKWIJZE

In een kennismakingsgesprek spreken we al uw ideeën en wensen door, om zo een goede indruk van uw bedrijf te krijgen. Aan de hand daarvan ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte ga ik direkt aan de slag en ontvangt u binnen de afgesproken tijd een eerste voorstel. Ik maak voor u wat u echt nodig heeft. En daar zijn de tarieven op afgestemd. Geen overbodige briefings, debriefings, rapporten en besprekingen waardoor tijd en kosten oplopen. Volledig transparant in afspraken en tarieven. Ik werk samen met gedreven vakmensen. Elk met een eigen specialisme. Zo bent u verzekerd van een hoge technische en creatieve kwaliteit. En houdt u het hele traject één aanspreekpunt.