Terug

Jenine Langenhof

wat doe ik_

Zoals jullie vast al wel gelezen hebben ben ik druk geweest met onze nieuwe Noor! Design Webshop. Een shop met alleen maar artikelen van Noor! of het nu een “oudere” collectie of een nieuwe is, alles van Noor! vind je er. Vaak vind je gedeeltes van de collectie in een (web) winkel en kun je niet alles samen bestellen wat niet ideaal is dus daarom hebben we deze stap genomen. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Webshop

27 Januari

Het wordt hoog tijd dat ik ook weer eens een update schrijf in mijn “dagboekje”. Door allerlei drukke werkzaamheden kom ik er steeds niet aan toe. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn ouders richting Frankfurt gegaan, naar de Creative World. Dat is een grote inkoopbeurs. Het was de eerste keer dat wij hier naartoe zijn gegaan, ik kan jullie wel vertellen dat ik echt mijn ogen heb uitgekeken. Leuk om bij al die buitenlandse bedrijven te gaan kijken, wat nieuwe groothandels ontdekken etc. En nu maar wachten op de doosjes met de nieuwe spullen, ook het uitpakken zal echt weer een feestje worden.

Naast veel inkopen doen daar heb ik ook heel veel ideetjes opgedaan, mijn hele hoofd zit weer vol met ideetjes. Onder andere was ook Tim Holtz er om een demo te geven. Op het moment dat ik kwam was het niet zo druk, dus Jenine stond uiteraard met de neus vooraan, heb de kunst goed afgekeken. Wat is die man goed zeg!! Ook de Tim Holtz technieken zijn erg leuk…  Help… ook daar hadden ze dus geen doosjes met tijd. Het was bijna 4 uur rijden om naar huis te gaan. Ik hoefde niet te rijden, dat scheelde… in mn hoofd was ik heel de terugweg al aan het freubelen, haha. Heb de ideetjes maar opgeschreven, anders ben ik bang dat ik het allemaal weer kwijt ben. Doen jullie dat ook altijd?

Verder ben ik nog steeds druk bezig met allerlei voorbereidingen voor de grote demodag op 8 februari. Ik kan jullie alvast 1 klein geheimpje vertellen van de Goodybag; Jolanda heeft ons namelijk gesponsord met een Noor! Magazine in de Goodybag, hoe cool is dat??!! En zo hebben we nog veel meer gave dingen… *trots op wat we allemaal gesponsord krijgen* Vanavond na werktijd nog even lekker aan de freubel gegaan, even een klein beetje ontspanning:

image0021

Het totale project zien jullie binnenkort wel op de Noor! Design blog. Vind het heerlijk om voor en na werktijd nog even lekker te feubelen, even lekker het hoofd leeg maken. Ik ga nu even relaxen en op Facebook en Pinterest neuzen.

Tot de volgende update. xxx

12 januari 2013_2

Op dit moment ben ik heel druk bezig met het organiseren van een grote demodag die wij op zaterdag 8 Februari zullen houden in onze winkel in Rijssen. We hebben het geluk dat wij boven de winkel nog een grote “balzaal” hebben waar we ruimte hebben voor minimaal 9 demonstraties. Het belooft een groot feest te worden dat grotendeels in het teken van Noor! Design zal staan. Voorlopig ben ik nog druk met de voorbereidingen en het zorgen dat er een goedgevulde goodybag die dag beschikbaar is voor onze klanten.

Dit heeft Corina onlangs gemaakt met mijn trouwfoto, gaaf toch? Ze heeft hierbij de hartjes uit de Noor! Design collectie Sending Love gebruikt. Corina heeft op onze trouwdag ook de fotografie verzorgd. Dit laat ze ook leuk terugkomen in deze layout… 😉

1512535_696621847024563_1836506612_n

Wie ben ik

Ik ben Jenine, 28 jaar en woon in het oosten van het land, samen met mijn lieve man. Ben inmiddels al weer heel wat jaartjes fanatiek aan het freubelen, sinds februari 2006 heb ik ook mijn eigen hobbywinkel waar ik ontzettend trots op ben. Toen Noor! Design nog maar net gestart was kreeg ik al gelijk een mail van Jolanda of ik in het DT wilde deelnemen, hier heb ik geen moment over getwijfeld en ook nog geen seconde spijt van gehad. Dit is het leukste team om bij te horen, we zijn allemaal dikke vriendinnen, lief en leed delen we.

HobbyVision

Mijn zus Wilma en ik waren al een tijdje ziek thuis en waren als afleiding begonnen met knutselen. Omdat er nog geen zicht was op een baan kwam Wilma op het idee om een hobbywinkel te gaan starten. Onze oom had een schuur over waar we zijn gestart. We zijn begonnen met producten voor kaarten maken, sieraden maken en scrapbooking. Vanaf het begin liep de winkel meteen goed, we kregen ook heel wat bekendheid voor de borduurpatronen die ik zelf maakte en welke in het HobbyJournaal gepubliceerd werden en later ook in de Hobbydols en Hobbytopper boekjes.

In 2007 konden we een handwerkwinkel overnemen in Rijssen. Binnen 3 maanden was alles verbouwd en hadden we een groot winkelpand (ca. 270 m2) in Rijssen. Door de grote winkel hadden we ook de mogelijkheid ons assortiment flink uit te breiden.

Op freubelgebied vind ik zelf eigenlijk alles leuk: borduren (zelf patronen ontwerpen), stempelen, PanPastel, distress inkt, potloden, Copics. Maar ook bijv haken vind ik erg leuk, kortom….te weinig uren in 1 dag 🙂

Jenine Langenhof Button

 

Volg mij : (klik op onderstaande icoontjes om doorgelinkt te worden)

facebook  blogger  twitter