Terug

Janet Blaauw

wat doe ik_

10362411_714153611960139_1521709005_a

Vandaag maar eens even een up-date op mijn pagina van de site. Het is er de laatste tijd een beetje bij in geschoten omdat we achter de schermen bij Noor! Design al heel druk zijn geweest voor het volgende magazine! En ik kan al verklappen., het wordt weer een pracht exemplaar. Wat heb ik zoal nog meer gedaan de laatste tijd, nou. Ik heb voor het eerst eens de clubdag van Tiets bezocht. Samen met Monique Haarhuis, Jenine en haar mams zijn we om 07.00 uur vertrokken vanuit Rijssen met de bus van de oma van Jenine. Wat hebben we gelachen onderweg. Ze hadden gevraagd of ik wilde rijden en dat vond ik prima. Het was een lachwekkende rit. Op een van de binnenwegen vlak bij Den Helder kwamen we een auto tegemoet waarbij ik al dacht, wat heeft die toch voor aan de auto hangen. Ook de mama van Jenine had dit eens even bekeken en begon lachend te vertellen dat er aan kip voor aan de gril van de auto zat. Deze hadden ze waarschijnlijk aangereden en was in de grill van de auto blijven plakken.We kregen hiervan allemaal de slappe lach. En het werd nog erger, bijna in de plaats aangekomen nam ik een rotonde iets te snel waardoor Monique zo goed als op de kop in de dozen lag, dat kon er ook nog wel bij. whahah, nou je leest het wel. We hebben enorm gelachen, tot in Den Helder toe. Daar hebben Monique en ik meegedaan aan het enorme clubdag project en Jenine en haar mams hebben daar met de verkoop gestaan. Vandaar dat we ook met de bus waren want de halve winkel moest er in. Verder ben ik ook nog druk bezig geweest voor het Colourstock blog waar ik 2 x per maand iets leuks laat zien met Panpastel. En zo af en toe is er ook nog tijd voor zomaar een kaartje zoals ik bij dit verhaaltje laat zien. Ook ga ik nog workshops geven bij hobbyvision, dus lijkt je dit leuk houd dan de site van hobbyvision in de gaten. Daar staat in het linker rijtje een kopje “workshops” .

IMG_2972 - kopie

10299254_704315032943997_918459322_a

Na de drukke voorbereidingen zit het er al weer op, we hebben een heerlijk weekendje gehad in het Limburgse Gulpen waar we een demo gave bij Harlekino. Ze verkopen daar leuke letters van stevig karton die al voorbewerkt zijn met witte verf.  Deze kan je op allerlei manieren bewerken en ik had als voorbeeld de letters HARLEKINO gepimpt.
2014-03-26 21.30.27
Hiervoor heb ik de letters voorzien van papier uit het paperbloc Vintage. Dit gaat super omdat het een lang papierbloc is..Verder heb ik er alles van de Fashion serie op verwerkt met heel veel gebruik van embossingpoeder. Weet je niet hoe embossingpoeder werkt dan kan je even mijn filmpje bekijken waar ik de simpele techniek van embossingpoeder vertel.
yt
20140329_094818

1608430_686671864708314_2081719012_a

Zoals  jullie wel weten zijn de Knotsgekke Kaarten Dagen er weer geweest. Donderdag was ik daar om gezellig te helpen bij de stand van Corina – Every Li`l ThingHet was er super gezellig en lekker druk. Velen van jullie heb ik nu eens in het echt gezien maar ook velen van jullie heb ik waarschijnlijk niet herkend… Raffaela was er met een demo van Dutch Doobadoo en Sennelier.  Ook Jolanda was donderdag en vrijdag aanwezig om haar producten aan jullie te laten zien.Wat is er al veel hè…. De vrijdag was ook erg druk geweest en omdat de verwachtingen anders waren en de personeelsplanning ook werd ik vrijdag avond gebeld door Corina met de vraag of ik de zaterdag er nog bij wilde doen…Tja..Natuuuurlijk wil ik dat. Die dag was erg geen Jolanda Bergmans maar Jolanda Nuijens…Ook die dag hebben we weer veel gelachen en heel veel mensen gezien en gesproken…En wat ook erg gezellig was, was dat we kont aan kont stonden met de mooie stand van Hobbyvision. Dus al met al een geweldige beurs, en niet te vergeten…de lekkere bosse bollen, althans dat heb ik me laten vertellen want die heb ik maar aan mij voorbij laten gaan…hihi… Ik zeg…OP naar de volgende beurs.

1974994_511120715665509_528120643_n-002

11 februari

Zoals ik al vertelde in het vorige bericht ben ik bezig met allerlei nieuwe producten die onlangs weer uit gekomen zijn. Zo ook de clearstamp van de  “postcard”. Hierbij laat ik er even een creatie van zien zoals ik hem dit keer op mijn kaart heb verwerkt. De afbeelding is ingekleurd met Panpastel waar ik weer diverse cursussen voor gepland heb bij Hobbyvision te Rijssen.

15 Febr les 1 van 10.oo tot 12.oo
15 Febr les 2 van 13.30 tot 15.30
22 Febr Les 3 van 10.oo tot 12.oo
22 Febr les 4 van  13.30 tot 15.30
1 maart les 5 van 10.00 tot 12.00
1 Maart les 6 van 13.30 tot 15.30
verkleind
 
En zoals iedereen weet is het vrijdag niet alleen Valentijndag maar ook het Noor! Design vriendinnendag ! We hebben met het hele team al heel wat voorbereidend werk gedaan en ik hoop dan ook dat dit een geweldige dag gaat worden. Zelf geef ik die dag samen met Raffeala een workshop waarbij we panpastel en stempels gaan gebruiken. Wie weet zie ik jullie daar. Ik heb er zin in !

verkleind 500 pxl

27 Januari

De nieuwe Noor! Design artikelen liggen inmiddels weer in de winkels en dus ben ik hiermee lekker aan de gang gegaan om jullie te laten zien wat er is en wat je er allemaal mee kan. Ik ben begonnen met de Vintage Flourishes sleutels 6003/0040.  Deze heb ik na het stansen bewerkt met embossing poeder waardoor ze een vintage look krijgen. Ook de randmal die ik gebruikt heb is nieuw en heb ik voorzien van distress inkt, een bruine kleur die ook voor de vintage look zorgt. Binnenkort zien jullie de creatie op de blog van Noor! design.

FB_IMG_13907690863635319

1616518_662271023815065_1750963050_a

Wat was het een leuke dag, de lancering van het Noor! Magazine… Niet te geloven hoe jullie allemaal hebben gereageerd, al die leuke reacties op Facebook. En helemaal de seflies, sommige echt hilarisch, heb er echt van genoten. En dan te bedenken dat ik er ’s middags helemaal niets van mee heb gekregen om dat ik mijn telefoon was vergeten toen ik bij Intra Tuin aan het rondstruinen was. Eenmaal thuis gekomen was er bijna geen doorkomen aan om op al die leuke reacties te reageren. Maar het is voor mij wel duidelijk dat “onze” Jolanda  een TOP magazine op de markt heeft gebracht, waar wij als team heel erg trots op zijn. En ik loop bijna naast mijn schoenen omdat mijn kaart al meteen op de voorpagina mocht. Allemaal SUPER bedankt !

voorpagina

1608487_658995434142624_2131422843_a

Gisteren had ik een leuke workshop met wat dames hier uit de buurt die wel kennis wilde maken met PanPastel .  Aangezien ik het zelf een ontzettend leuk product vind had ik er reuze zin in. Het was erg gezellig en ze waren razend enthousiast. Ik kan echt genieten van het geven van de workshops en demo’s. Het is leuk om andere enthousiast te maken voor een product, helemaal omdat je er zelf zoveel plezier mee hebt. En in combinatie met de Noor! Design artikelen is het echt een feestje.

994107_483137671797147_1696264778_n

Daarna ben ik lekker aan de freubel gegaan en heb eens een leuk kado doosje gemaakt. Even wat anders dan een kaartje en daar kan ik dan lekker iemand mee verrassen.

12 januari 2013_2

Ik ben druk bezig met het maken van een tutorial over het pimpen van een muizenvalletje tot memoclip. Van het de-monteren er van tot het aanbrengen van diverse materialen. Deze komt natuurlijk op het Noor! Design blog te staan ter inspiratie voor jullie…Dus wordt vervolgd.

IMG_2520

Verder geef ik de komende zaterdagen PanPastel cursussen bij Hobbyvision in Rijssen. Je vindt deze op de workshop pagina.
Dit zijn cursussen via Colourstock en zijn opgezet door Diny Sprakel en Annie Fransen. Je leert meer over PanPastel en het gebruik er van. Er zijn zoveel moglijkheden mee, je zult je verbazen.

977358

 

 

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is dus Janet Blaauw. Ik ben getrouwd met Bert en we hebben twee dochters. Van kinds af aan ben ik al creatief bezig en dat is zo ” uitgegroeid” dat ik sinds 2012 bij Noor! Design in het team zit. Vanaf 2013 is het allemaal als een sneltrein gegaan en geef ik inmiddels cursus in Panpastel en demo`s voor Noor! Design, maak voorbeeldkaarten voor verpakkingen en samen met het team hebben we al een tijdschrift !! Ik vind het helemaal geweldig en ben niet alleen trots op mij zelf maar op het hele Noor! Design Team !!

Janet Blaauw

 

Volg mij : (klik op onderstaande icoontjes om doorgelinkt te worden)

facebook blogger pinterest   youtube