Terug

Corina van Holstein

wat doe ik_

10299254_704315032943997_918459322_a

De maand Maart was druk met de voorbereidingen voor de beurzen in Den Bosch en Nijkerk. Deze zijn beiden zeer goed verlopen en we hebben weer veel klanten blij gemaakt met Noor,-  en Joy-artikelen. Voorlopig is er een pauze tot de zomer. Daarna staat Every lil’ Thing weer fris op de KgK dagen in Den Bosch. Noteer de data maar alvast, 21-22-23 Augustus. Nu heb ik weer tijd voor fotografie en scrappen, mijn favoriete bezigheden. 

Vanavond  ga ik het bureau opruimen (er is nl een bom ontploft) en brainstormen over een nieuw Project. Fijne dag en de hartelijke groeten, Corina

10 februari-1

De kriebels beginnen te komen want 14 Februari is nog maar een paar nachtjes slapen. Morgen ga ik de dozen vol met Noor! Design producten ophalen bij Joy!Crafts en dan hoor je mij een tijdje niet. Alles moet uitgepakt en geprijsd worden. Donderdag vertrek ik dan al naar Waspik om met Jolanda samen de laatste voorbereidingen te treffen voor de Noor Vriendinnendag. Vrijdag doen de Noor meisjes om 09.30 uur de deuren open om alle genodigden te verwelkomen. Heel veel zin in!

In de avonduurtjes maak ik het project af waar ik momenteel mee bezig ben. Het MDF Mini Album in de vorm van een hart wordt een leuk cadeautje voor een vriendin, dus daar besteed ik  extra veel aandacht aan. Ik word wel eens geplaagd dat ik zo langzaam scrip, maar voor mij is het net een goed boek lezen; heerlijk om er middenin te zitten en balen als het uit is!

Untitled-1

12 januari 2013_2

Op dit moment dat ik dit stukje schrijf zitten we weer tegen een deadline aan: de nieuwe Joy!Crafts special moet naar de drukkerij met daarin de nieuwe artikelen van Januari en Februari. Wederom heb ik hiervoor de fotografie mogen verzorgen. Mijn werk is weer gedaan, het is nu aan Jolanda om de grafische vormgeving af te ronden.

IMG_8167

Verder ben ik mij aan het voorbereiden op  de hobbybeurzenagenda van het komende jaar; ruimte afhuren, decoratie materiaal kopen, hulp regelen en natuurlijk alvast nadenken over de artikelen die we gaan verkopen. In Februari gaat al een heel leuk event van start, daar ligt nu de focus op.

De dagen zijn op dit moment volgeboekt met familie aangelegenheden en daarnaast probeer ik een pup op te voeden. Maar in de avond (lees nacht) keert de rust en schuif ik aan mijn scraptafel. Daar ligt het MDF Hartje van Noor! Design, dat stukje bij beetje omgevormd wordt in een Shabby Chique miniboekje. Binnenkort een paar snaek foto’s.

Wie ben ik

Mijn naam is Corina van Holstein en woon in Haarlem met mijn gezin. Van oorsprong kindertherapeute en sinds 10 jaar ben ik lijstenmaker en parttime fotograaf.  Het allerleukste binnen mijn werk, vind ik het fotograferen van kinderen. Mijn favoriete fotomodel is zonder twijfel kleine Noor (velen zullen haar kennen als onze “directrice”). Wat begon als een privé shoot in huize Bergmans, is nu uitgegroeid tot het fotograferen van artikelen en kaarten voor o.a. de 2 maandelijkse Joy!Crafts Special en het Noor! Design Magazine.

Foto noor website

Ik ben eigenaresse van de “beurs-winkel”  Every lil’ Thing en je kunt mij vinden op de grotere hobbybeurzen binnen Nederland zoals de Knotsgekke Kaartendagen, KreaDoe en de Creaweekenden. Daar verkoop ik Joy!Crafts en Noor! Design artikelen. Klik op onderstaand logo om doorgelinkt te worden naar mijn Facebook pagina. Door liker te worden blijf je altijd op de hoogte op welke beurzen  we te vinden zijn.

Logo Every lil thing orgineel 2

Binnen het geweldige Noor!Design team, ben ik de scrapbooker en laat je graag zien hoe Noor!Design artikelen gebruikt kunnen worden op layouts en mini-albums. Veel plezier en inspiratie op deze mooie site!

Corina van Holstein Button

Volg mij : (klik op onderstaande icoontjes om doorgelinkt te worden)

facebook   blogger