Terug

Astrid Broer

wat doe ik_

10299254_704315032943997_918459322_a

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn dagboek heb bijgewerkt, ik schaam me diep!

Ik ben natuurlijk achter de schermen alweer druk bezig met de nieuwe Noor! Magazine, wat het allemaal wordt, dat verklap ik natuurlijk niet 🙂

Weekends gaan we weer lekker naar de camping, ik neem wel knutselspulletjes mee, maar met mooi weer komt er niks van terecht.Ik heb daarom vandaag besloten om alleen maar wat kleurwerk mee te nemen, dat scheelt weer heel veel ruimte in de kofferbak hahaha.
Ook ben ik nog druk doende met het clubdagprojekt, want 3 mei is alweer de clubdag en ik moet er echt nog even aan trekken om alles klaar te krijgen, maar dat doe ik volgende week wel 🙂
Gelukkig hebben we op de camping al heel veel kunnen doen !!

20140411_111110

Dit weekend neem ik gewoon wat afdrukjes mee om deze heerlijk in te kleuren met l’Aquarelle van Sennelier, ik ben ook altijd trouw aan mijn Copics, maar dan moet ik dit allemaal weer uit mijn kastje halen en daar heb ik nu geen zin in …. lol
Sennelier is zo gemakkelijk om in een tasje mee te nemen, dus daar kies ik deze keer voor.

Je kunt aan de foto wel zien, hoe leuk het is om een afdrukje te combineren met de stansjes van Noor! Design, alles past weer zo leuk bij elkaar.

20140425_105605-1

Zo, dit was het even voor nu, ik ga snel alles inpakken, nog wat boodschapjes doen en dan weer lekker genieten op de camping !!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe, een fijne Koningsdag toegewenst !!

liefs Astrid xxx

 

1608430_686671864708314_2081719012_a

Het is alweer even geleden dat er een update van mij is geplaatst, sorry daarvoor !!

Ik ben ontzettend druk met allerlei opdrachten, maar dat hindert niks, ik vind het natuurlijk super om te doen allemaal.

Gisteren ben ik samen met Tiets een heerlijk dagje naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch geweest en oh jee, wat heb ik weer veel gekocht hahahaha, maar we hebben weer genoten, zo gezellig allemaal, ook even bij onze Noor vriendinnen langs geweest, veel tijd om te kletsen hadden we niet, want het was daar steeds ontzettend druk.

Ook ik ben nu in het bezit van het prachtige medium Sennelier, ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

sennelier

Natuurlijk nog genoeg andere dingen gekocht, ik had ook helemaal niks … lol : )

aankopen

Volgende week wordt het een stuk kouder, dus genoeg tijd om aan de freubel te gaan, want afgelopen week heb ik toch zo nu en dan even in de tuin gezeten om wat vitamientjes en kleur op te doen : )

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe !!!

 

 

1899215_669634579745376_1578416058_a

Ja hoor, ik ben er nog hahaha, ook al was het een beetje stil rondom mijn persoontje. Hier dan even een kleine update voor mijn “dagboekje”.

Afgelopen 17 januari ben ik geopereerd en het herstel verloopt voorspoedig, hier en daar nog wat zwelling, maar dat mag de pret niet drukken.

Ook ik ben ontzettend druk met de voorbereidingen voor de Noor! Vriendinnendag !!!
Ik heb er echt onwijs veel zin in 🙂 Volgende week nog  de laatste dingetjes doen.
Afgelopen dinsdag  heb ik al samen met  Tiets en Jolanda Nuijens 75 pakketjes workshop pakketjes gemaakt:

20140206_135230-1

Zaterdag ben ik te vinden op de Demodag bij HobbyVision, Jenine had me gevraagd om te komen helpen en natuurlijk doe ik dat met heel veel plezier. Is wel anderhalf uur rijden, maar ik heb daar helemaal geen probleem mee, ik vind autorijden heerlijk.

Ik ga nu snel naar boven, want ik moet ook nog een voorbeeldkaartje maken voor de club Kaarten maken met Tiets. Heb voorlopig nog wel even genoeg te doen 🙂

Ik ga nu snel naar boven, een kopje thee mee, een zak drop (ben ik dol op) en dan snel aan de slag.

Tot de volgende keer !!!

Astrid xxx
1608487_658995434142624_2131422843_a

Zo….. even een kleine update, ik ben afgelopen week echt zo verschrikkelijke druk geweest, maar alles is nu gelukkig klaar:
alle blogposten zijn geschreven, de komende opdrachten zijn ook allemaal klaar, ik kan nu met een gerust hart er een paar dagen er tussenuit
Morgen om half 7 moet ik me in het Ziekenhuis te Leeuwarden melden, dus om 6 uur zitten we al in de auto.
Hopelijk ben ik als 1 van de eersten aan de beurt , want zonder eten …. pfftt …. dat is echt niks voor mij hoor . Na de operatie maar snel een bakje koffie en een boterhammetje.

Zaterdag mag ik weer naar huis, of ik dan een kleine update kan plaatsen weet ik niet, maar dan kan Tiets altijd nog even een berichtje voor me plaatsen.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe, volgende week meld ik me weer even
Tenminste …. als ik een beetje kan zien met mijn nieuwe  lenzen want ik  mag ik de komende 6 tot 8 weken geen bril dragen en ja, zonder bril is Astrid geen knip voor de neus waard (lol)

1552879_658995060809328_189192722_a

Uiteraard ben ik actief met het maken van creaties, kaarten voor het nieuwe Noor Magazine en voorbeeldkaarten voor verschillende Design Teams, waaronder HobbyVision, Noor! Design, Little Darling Rubber stamps en CopicMarkerBenelux.

Ook ben ik actief als beheerster bij de club Kaarten maken met Tiets. Dit is ook ontzettend leuk om te doen, in mei hebben we weer een clubdag, dus druk met alle voorbereidingen.Gelukkig kan ik al mijn kaarten combineren met Noor! Design.
Deze week ben ik even extra druk, kaarten vooruit maken, blogposten schrijven, dit allemaal omdat ik geopereerd word en eventjes geen tijd heb om kaarten te maken.

 

blogpost 24-10-2013 (1)

 

 

 

Wie ben ik

Ik ben Astrid, getrouwd met Bert en moeder van 2 kinderen, sinds 2000 ben ik actief met kaarten bezig, ooit begonnen met 3D vellen, maar al snel ontdekte ik de scrapkaarten, dit is dan ook mijn grote passie geworden. Ik kleur heel graag mijn stempelafdrukjes met Copic Markers in, maar intussen zijn daar ook de PanPastels bij gekomen Sinds 2013 zit ik in het Noor! Design team en dit vind ik echt helemaal geweldig, we zijn net een grote familie … heel hecht met elkaar en natuurlijk wordt alles met en door ons besproken. Ook vind ik het super gaaf om demo’s te geven, dit natuurlijk in combinatie met Noor! Design producten

Astrid Broer Button

Volg mij : (klik op onderstaande icoontjes om doorgelinkt te worden)

facebook   blogger   pinterest