Terug

Sennelier

11 april
Velen delen met ons de passie al van het kleurmedium l’Aquarelle van Sennelier. Het is een hoogwaardig product met een zeer hoge pigmentwaarde wat ideaal is voor het inkleuren van onze geliefde stempelafdrukjes. Wil jij l’Aquarelle graag eens uitproberen voordat je het aanschaft? Dat kan! Kom dan op vrijdag 18 April naar de Try Out dag bij HobbyVision:

1016001_655101061192022_1141728630_o

11 februari

Sinds kort mag Noor! Design ook de social media verzorgen voor het Franse bedrijf Sennelier. Sennelier is een Franse producent van kunstenaarsbenodigdheden, sinds 1887. Zoals iedereen weet wordt Noor! Design omringd door zeer creatieve mensen dus we zijn nu druk bezig om voor de Sennelier producten toepassingen te vinden voor de kaartenmaaksters zodat we in Nederland zowel de kunstenaars als de kaartenmaaksters kunnen bedienen.

Een product wat we alvast uit willen lichten van Sennelier heet l’Aquarelle. Dit is een aquarelverf, gemaakt op basis van honing en laat zich soepel opdragen en is zeer duurzaam. Uitstekend geschikt voor de nat-in-nat techniek. Een van de speciale processen die Sennelier gebruikt bij het vervaardigen van deze bijzonder fijne aquarelverf, houdt in dat de pigmenten eerst worden geweekt in gedestilleerd water alvorens ze worden gewreven en gemengd. De kleuren worden gewreven op granieten stenen voor een maximale fijnheid.

Keuze uit maar liefst 98 kleurtjes l’Aquarelle. Genoeg keuze lijkt ons…voor het inkleuren van o.a. stempelafdrukjes!

kleurkaart website

Zorg dat je niets mist en volg Sennelier:

facebook   blogger